Йерусалим — министър-председателят на Израел каза в подкаст, че почти половината

...
Йерусалим — министър-председателят на Израел каза в подкаст, че почти половината
Коментари Харесай

Израелският Нетаняху казва, че екстремистите съставляват около половината от смъртните случаи в Газа

Йерусалим — министър-председателят на Израел сподели в подкаст, че съвсем половината от убитите във войната в Газа са бойци на Хамас, като още веднъж се обърна към жертвите на цивилни, които провокираха световно отвращение. Бенямин Нетаняху твърди, че общата жертва е по-ниска от тази, дадена от управляващите на палестинската територия.

Според здравното министерство в ръководената от Хамас Газа минимум 35 091 души са били убити на територията за повече от седем месеци война сред Израел и палестински бойци.

Миналата седмица Организацията на обединените народи промени оценката си за броя на дамите и децата, за които се счита, че има измежду цивилните, убити на палестинската територия, преминавайки от числа, предоставени преди този момент от държавното управление на Хамас в Газа, към цифри, посочени от здравното министерство на анклава.

спря доставката на 3500 бомби и президентът Байдън предизвести, че ще спре доставките на артилерийски снаряди и други оръжия, в случай че Израел извърши пълномащабно нах...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР